Terenurile de zgură de la Complexul Sportiv „Unirea” au găzduit zilele trecute o competiție de tenis pentru copii, inclusă în calendarul FRT, intitulată Cupa „Sami Plastic”. Turneul a avut în program întreceri la categoriile de vârstă 12 și 16 ani, fete și băieți.

Concursul fetelor de 12 ani s-a încheiat cu victoria sportivei Leia Mocanu, de la clubul Select din Suceava, care a dispus cu 6-4, 6-2, în ultimul act, de oneșteanca Iuliana Cazacu.

La băieți 12 ani, câștig de cauză a avut băcăuanul Nicholas Sebastian Nicoară, podiumul fiind completat de Ioan Emanuel Benea și Christian Samachisa, ambii de la ACS „Nada Florilor” Fălticeni.

Titlul de campioană a categoriei de vârstă 16 ani a revenit câmpulungencei Bianca Nica, legitimată la clubul Select Suceava. Sportiva antrenată de Bogdan Marasin a dispus în meciul decisiv pentru titlu de Amalia Sofia Nicoli (Dinamo București), cu scorul de 6-4, 6-3. Locul al treilea i-a revenit unei alte sucevence, Maya Rotari, care a învins-o cu 6-4, 6-4 pe botoșăneanca Anda Maria Mihai, în finala mică.

Întrecerea băieților de 16 ani s-a terminat cu succesul lui Teodor Lefter, de la TC 2008 Dorohoi.