O femeie a fost accidentată pe o trecere de pietoni de pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava de o mașină condusă de o șoferiță din Șcheia. Accidentul s-a petrecut joi, în jurul orei 14.15, din fericire consecințele nefiind foarte grave. Accidentul este un bun exemplu despre cum nu trebuie să se manifeste un conducător auto în proximitatea unui loc marcat și cât de atent trebuie să fie la mașina de pe banda alăturată și nu numai.

În jurul orei 14.15, Anamaria Z., din Șcheia, în timp ce conducea un autoturism Audi, pe banda a II-a de mers, în apropiere de sediul TPL, a surprins-o și accidentat-o pe Crina R., care traversa strada regulamentar, pe trecerea de pietoni.

În urma impactului, femeia a fost proiectată pe carosabil, de unde a fost preluată de echipajul de pe Ambulanța Suceava ajunsă la fața locului de urgență.

După evaluarea de la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava victima a fost diagnosticată cu policontuzie prin accident rutier, contuzie coloană cervicală și excoriații la nivelul feței.

Ambele au fost verificate cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Polițiștii de la Biroul Rutier Suceava au deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.