Facultatea de Medicină și Științe Biologice din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceavaorganizează, în perioada 4–6 noiembrie 2022, Conferinţa Naţională cu participare internaţională intitulată  „Noi valențe ale medicinei moderne. Importanța multidisciplinarității în asigurarea unui act medical de succes”.

Aflat la prima ediție, evenimentul va reuni medici, asistenți medicali, tehnicieni dentari, fizioterapeuţi, dieteticieni și alți profesioniști din domeniul medical și din domenii adiacente, cu scopul de a scoate în evidență nevoia și importanța unei strânse colaborări între toți cei care contribuie la realizarea actului medical.

Printre invitați se numără cadre universitare din țară și din străinătate, medici, asistenți medicali, dieteticieni, tehnicieni dentarișibiologi. Conferința aduce în prim-plan munca de colaborare a tuturor celor care iau parte la asigurarea unei asistențe medicale de cea mai înaltă calitate, oricare le-ar fi domeniul de activitate. Între acestea sunt vizate diferite ramuri ale medicinei, asistențamedicalăgeneralăsaudentară, balneofiziokinetoterapia, nutriția și științelebiologice.

Pentru informații suplimentare legate de eveniment și pentru înscrieri, poate fi accesat site-ul oficial http://congresfmsb.usv.ro/.

Radu Lupașcu