Fălticeneanca Aissia Prisecariu, în vârstă de doar 14 ani, a făcut senzație la Campionatele Naționale de Înot în bazin scurt, de la Otopeni. Sportiva antrenată de Andrei Pinticanu și Luis Lăcătuș a reușit să devină campioană a României de senioare, tineret și junioare în probele de 50, 100 și 200 metri spate, doborând tot atâtea recorduri naționale!

Aissia și-a început seria victoriilor joi seară, când a devenit prima româncă ce a coborât sub un minut în proba de 100 metri spate, corectând un record vechi de 21 de ani, care era deținut de dubla campioană olimpică Diana Mocanu. Aici mai trebuie punctat faptul că alături de Aissia, pe podiumul de la junioare, au urcat colegele sale de la ACS „Nada Florilor”, Daria Alexa și Rianna Amariei.

 O zi mai târziu, tânăra fălticeneancă a spulberat recordul probei de 200 metri spate, încheind cursa cu timpul de 2 minute, 8 secunde și 97 de sutimi. Duminică seară, sportiva antrenată de Andrei Pinticanu și Luis Lăcătuș s-a impus clar și în proba de 50 metri spate, timpul învingătoarei, 28 de secunde și 30 de sutimi, reprezentând, de asemenea, un nou record național. Ca și la 100 de metri spate, Aissia a fost urmată în ierarhia junioarelor de coechipierele sale Rianna Amariei și Daria Alexa.

ACS „Nada Florilor” Fălticeni a mai cucerit aurul cu ștafeta de junioare 4 x 50 de metri, care a concurat în componența Aissia Prisecariu, Rianna Amariei, Elena Rusu și Daria Alexa.