Lupii lui Calancea și Surorile Osoianu vor susține un spectacol extraordinar pe 23 februarie, de la ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Evenimentul face parte dintr-un turneu național, care mai cuprinde spectacole la Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și București.

Alex Calancea (producer, composer, bass guitarist, music director) a spus: „Va fi un turneu excepţional. Va fi mai mult decât muzică. Vom pune în valoare într-o manieră inedită cele mai preţioase cântece din patrimoniul nostru cultural”. Iulia Osoianu a completat spunând că „ne dorim să prezentăm publicului din România cea mai recentă şi amplă colaborare a Surorilor Osoianu cu Lupii lui Calancea, o colaborare ce a rezultat cu un album extraordinar”. Împreună, artiștii vor da voce și ritm „celor mai profunde emoții ale neamului nostru” și vor face conexiuni între generații.

Biletele costă 190, 160, 130 sau 100 lei, în funcție de așezarea în sala de spectacol, și pot fi cumpărate de pe www.entertix.rowww.MyTicket.ro. De asemenea, începând cu 9 ianuarie, se pot cumpăra bilete și de la secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj 1. Program agenție bilete: L-V, 9:00-17:00, telefon: 0230 523 718.