După repatrierea atacantului Robert Martin, oficializată pe finalul anului trecut, oficialii Forestei anunță revenirea la Suceava a mijlocașului ofensiv Valentin Hagiu, care a mai evoluat pe Areni în urmă cu trei sezoane. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani a fost format de Sporting Juniorul Vaslui, iar din vară, după dispariția echipei patronate de Cornel Cracea, a jucat pentru nou promovata în eșalonul al treilea Rapid Brodoc. Hagiu a avut o primă parte a campionatului cu prestații consistente, izbutind să marcheze șapte goluri.

Antrenorul Dorin Goian a stabilit startul pregătirii de iarnă pentru data de 23 ianuarie, urmând ca după perioada de reacomodare la efort echipa să plece într-un stagiu centralizat la Gura Humorului, cartierul general fiind stabilit la Hotelul Toaca Bellevue.

Oficialii clubului au schițat și programul partidelor de verificare, după cum urmează: pe 11 februarie, cu Gloria Bistrița, pe 18 februarie și 1 martie, cu Șomuz Fălticeni, pe 22 februarie, cu Aerostar Bacău, pe 25 februarie, cu Rapid Brodoc, și pe 4 martie, cu Bucovina Rădăuți.

Foresta a încheiat sezonul de toamnă pe primul loc în ierarhia Seriei I a Ligii a III-a, avansul important de 9 puncte față de următoarea clasată asigurându-i deja formației sucevene calificarea în play-off.

„Galben-verzii” vor relua campionatul pe 11 martie 2023, cu un meci pe teren propriu în compania Ceahlăului Piatra Neamț.