Complexul Sportiv „Tridex Arena”, din Botoșani, a găzduit prima competiție din acest an din cadrul Circuitului Național „Sportya”. Turneul a avut în program doar meciuri de dublu, pe tabloul de concurs aflându-se 60 de tenismeni amatori din Botoșani, Suceava și județele învecinate.

Pentru o triere echilibrată a participanţilor, turneul a fost structurat de către organizatori pe patru niveluri de valoare. Astfel, tabloul de concurs de la nivelul 5 a fost disponibil tenismenilor începători, în timp ce nivelurile 6, 7 şi 8 s-au adresat practicanţilor acestui sport din ce în ce mai avansaţi.

Dintre suceveni, cel mai bine s-au prezentat Bogdan Marasin și Mihai Ududec, care au câștigat întrecerea de la Nivelul 8 în urma unei prestații solide. Un turneu bun a făcut, de asemenea, perechea Constantin Bălan / Valentin Dimofte, care a avansat până în faza semifinalelor în concursul de la nivelul 6.

În acest weekend, Circuitul „Sportya” va poposi la Suceava, cu prilejul Cupei „Select”. Competiția de Categoria „Silver” se va desfășura în balonul presostatic de la Complexul Sportiv „Unirea” și va avea pe tabloul de concurs întreceri de simplu, la nivelurile 5, 6 și 7, și un turneu de dublu, de nivelul 6.