După o carieră militară de succes, din care 22 de ani dedicați Colegiului Militar „Ștefan cel Mare” Câmpulung, colonel Marius-Daniel Nistor a trecut în rezervă.

În colegiul câmpulungean, al cărui absolvent este, a îndeplinit funcții de comandant de pluton elevi, comandant companie de elevi și șef al Personalului.

„A reprezentat un bun exemplu pentru elevii militari câmpulungeni, care timp de generații l-au prețuit și respectat pentru munca depusă. În ultima perioadă din carieră a fost promovat pe o funcție cuprinsă în cadrul Comandamentului Apărării Cibernetice, de unde a trecut în rezervă”, au menționat reprezentanții colegiului.

De-a lungul carierei a fost decorat cu Semnul Onorific „În Serviciul Patriei” pentru 15, 20 și 25 de ani de activitate în Armata României, cu Emblema de Onoare a Forțelor Terestre, Emblema de Onoare a Forțelor Aeriene, Emblema de Onoare a Comunicațiilor și Informaticii și cu Emblema de Merit „În Serviciul Armatei României”, clasa a III-a.

În semn de apreciere pentru întreaga activitate desfășurată în Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare”, comandantul instituției, colonel dr. Romeo-Aurelian Popovici, i-a înmânat o plachetă și steagul de identificare, împreună cu toate gândurile bune de sănătate și pensie lungă.