Un tânăr în vârstă de 21 de ani care se deplasa la volanul unui VW Golf prin municipiul Suceava s-a ales cu dosar penal după ce în mașina acestuia a fost găsită o țigară ce părea a conține canabis, iar în urma verificării cu aparatul drogtest a ieșit pozitiv la doi indicatori, legați de consum de canabis, repsectiv de amfetamină.

Patrula de la Poliția municipiului Suceava a oprit autoturismul VW Golf luni, în jurul orei 15.45, pe strada Zorilor din municipiul Suceava. Nu cunoaștem motivele opririi, însă este probabil ca echipajul să fi avut o informație pe care a exploatat-o.

Polițiștii au trecut la controlul amănunțit al mașinii, ocazie cu care au găsit, sub scaunul din stânga față, o țigară ce conținea fragmente vegetale de culoare brun verzuie. De precizat că în mașină erau doi tineri, șoferul și un pasager.

Denis C., tânărul de 21 de ani care fusese la volan, a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la indicatorii THC-5 și AMP.

Tânărul a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, precum și de urină, în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive consumate.

Tânărul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.