Șomuz Fălticeni a disputat primul meci de pregătire al anului, sâmbătă, împotriva colegei de serie Știința Miroslava. Partida disputată pe teren neutru, la Roman, s-a încheiat cu victoria echipei antrenate de Daniel Stoica, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Bejenar și Merticariu. Formația ieșeană a beneficiat de o lovitură de la 11 metri, care a fost apărată de portarul Zvoronciuc.

Șomuz – repriza I: Zvoronciuc –  Alecsandru, Luțu, Asibey, Ciobanu, Bejenar, Dănilă (Merticariu), Cîrstean, Popovici, Julei (Savin), Bolou.

Șomuz – repriza a II-a: Ivan – Maganu, Pintilie, Asibey, Rogoza, Bejenar, Cîrstean, Merticariu, Maxim, Savin, Cara.

În cadrul pregătirii de iarnă, Șomuz va mai susține următoarele meciuri amicale: cu Ceahlăul Piatra Neamț (10 februarie), Foresta Suceava (18 februarie și 1 martie) și Aerostar Bacău (22 februarie).

În condițiile în care au încheiat anul pe locul al șaptelea în ierarhia Seriei I, fără speranțe de a mai prinde play-off-ul, fălticenenii își propun să adune cât mai multe puncte din jocurile care au mai rămas și să încheie campionatul pe un loc cât mai bun.

Pe 11 martie, în primul meci oficial al sezonului de primăvară, Șomuz va evolua pe terenul vasluienilor de la Rapid Brodoc.