Florin Țibu, chitarist și solistul trupei ”Bucovina”, cunoscut și sub denumirea de ”Crivăț”, a fost, fără să își dorească, protagonistul unui moment de agresiune. Mai exact, acesta a fost lovit de un grup de tineri pe lângă care trecea. Incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe strada Sf. Andrei, din Iași, în jurul orei 3.30, în timp ce se îndrepta spre casă. Iată cum a trăit acest moment neplăcut Florin Țibu, din postarea pe care a făcut-o pe propria pagină de socializare.

”În ciuda faptului că am fost atacat aseară, în drum spre casă, și mi-am luat un neveu cu ceva (chei, cred eu) în mufarină, concertul de diseară (n.a. – sâmbătă) se ține. N-o să fiu chiar "bătrânelul ăla simpatic de la chitară", dar mergem înainte.

PS: long story short, mergeam pe strada pe care locuiesc, cu gluga în cap, un rucsac în spate, și în momentul în care am trecut pe lângă un grup de 4 tineri, a apărut surpriza. Fără vorbe, fără tâlhărie, fără nimic”, a scris solistul trupei Bucovina.

Acesta a precizat pentru ”Monitorul de Suceava” că și-a scos certificat medico-legal și că se gândește dacă va reclama sau nu agresiunea la Poliție.