Un tânăr din Dornești, anchetat în două dosare penale la regimul rutier, prima dată după ce a ieșit pozitiv la amfetamină, iar apoi după ce a continuat să conducă deși avea permisul suspendat, angajându-se și într-o urmărire cu polițiștii, a ajuns în arestul poliției județene, joi seară, reținut pentru 24 de ore.

Polițiștii de la Biroul Rutier Rădăuți aveau deja multe zile de când îi trimiseseră suspectului citații și mandate de aducere, însă acesta nu a dorit să colaboreze și nici nu a fost de găsit.

Așa s-a ajuns ca polițiștii să solicite un mandat de la judecători, pentru a putea face percheziție în locuința sa. În după-amiaza zilei de joi, polițiștii au descins la adresa lui Răzvan Ionuț Berezovschi, în vârstă de 22 de ani, din Dornești. Tânărul a fost găsit, ridicat și dus la sediul Poliției municipiului Rădăuți, unde a fost audiat în calitate de suspect. După audieri, pe numele acestuia a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de conducere fără permis.

În primul caz, pe 16 decembrie 2022, polițiștii l-au prins pe tânărul de 22 de ani la volanul unui BMW, după ce acesta a atras atenția că nu avea număr de înmatriculare. Atunci, tânărul a ieșit pozitiv la amfetamină, fiindu-i deschis dosar penal pentru infracțiunea de „conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și automat fiindu-i suspendat dreptul de a conduce.

Recidiva a venit pe 27 decembrie 2022, același tânăr refuzând să oprească la semnalul polițiștilor din Rădăuți. Fugarul a fost blocat după o urmărire periculoasă, ocazie cu care polițiștii au constatat că a comis infracțiunea de conducere fără permis.