Formația de handbal masculin CSU din Suceava a pierdut la limită, cu 23-24, primul meci oficial al anului, susținut împotriva celei de-a patra clasate, CSM București. Începutul partidei disputată sâmbătă, în sala „Dumitru Bernicu”, contând pentru etapa a XVI-a a Ligii Zimbrilor, a arătat o echipă suceveneană în bună dispoziție de joc. Chiar dacă porneau cu șansa a doua în joc, handbaliștii antrenați de Petru Ghervan, Bogdan Șoldănescu și Iuian Andrei i-au ținut la respect pe bucureșteni, izbutind să intre în avantaj la cabine la jumătatea disputei, scor 14-12. Mai mult, „universitarii” au continuat să zburde și în debutul mitanului secund, distanțându-se la 17-12 în minutul 36. Au urmat însă momente de black-out pentru formația suceveană, care nu a mai reușit să înscrie în următoarele 11 minute, întrecându-se în erori pe faza de atac. În acest interval de timp, gruparea pregătită de Eliodor Voica a izbutit să puncteze de nu mai puțin de 9 ori, astfel încât situația de pe tavela de marcaj a fost practic inversată! „Universitarii” au meritul însă că nu renunțat la luptă, și încurajați de fanii care au umplut până la refuz sala de la LPS, au reușit să egaleze la 22 când mai rămăseseră 3 minute de joc. Din nefericire, în secvențele de final ale întâlnirii, șansa avea să le surâdă oaspeților. În ultimul minut, la 23-24, Daniel Stanciuc a ratat o lovitură de la 7 metri, pentru ca, la ultima fază de atac a meciului, portarul ucrainean al CSM-ului, Vitalii Shymanskyi, să respingă cu un reflex extraordinar „trasorul” expediat de gruzinul Irakli Kbilashvili.

CSU din Suceava: Makaria, Simulescu – Stanciuc 6 goluri, Gavriloaia 4, Tîrzioru 3, Csog 3, Loic 2, Balazs 2, Kbilashvili 2, Ștefan 1, Bologa, Bruj, Zarițchi, Lupu.

CSM București i-a avut pe lista marcatorilor pe Botea, cu 5 goluri, Rotaru 4, Ioannou 4, B. Voica 2, Dodică 2, Bizău 2, Ungureanu 2, Miru 1, Onyejekwe 1, Nica.