Formația de juniori II handbal masculin a Clubului Sportiv Universitar din Suceava a participat la sfârșitul săptămânii trecute la cea de-a șasea ediție a Cupei „Fulgilor de Nea”, de la Turda. Competiția a adunat la start opt dintre cele mai bune echipe din România, gruparea suceveană fiind, după cum se știe, campioană națională en-titre la această categorie de vârstă. Trupa pregătită de Ion Tcaciuc și Vasile Boca a reușit un turneu bun, izbutind să se claseze la final pe locul al doilea, după ce a fost învinsă cu 44-41, de CSM București, în meciul decisiv pentru titlu. Sucevenii s-au calificat în ultimul act după ce au câștigat toate cele trei partide disputate în faza grupelor: 43-40 cu LPS Târgu Mureș, 38-21 cu Potaissa Turda și 52-28 cu ACS Romanați Sport Caracal.

În cadrul festivității de premiere, organizatorii i-au oferit „universitarului” Răzvan Rîpă premiul pentru cel mai bun portar al competiției.

CSU din Suceava s-a bazat la turneul din Ardeal pe următorul lot de jucători: Claudiu Zaharia, Răzvan Rîpă, Teodor Iluca, Radu Alexandru, Ionuț Păscuț, Iustinian Dănilă, Andrei Marcu, Alexandru Tivichi, Andrei Rață, Daniel Popovici, Teodor Moșneagu, Luca Cazac, Emanuel Şerban, Nicolas Zapodianu, Rareș Ostafe și Iulian Lupu.

Ierarhia finală a Cupei „Fulgilor de Nea” se prezintă astfel: 1. CSM București, 2. CSU din Suceava, 3. Academia Minaur Baia Mare, 4. LPS Târgu Mureș, 5. Potaissa Turda, 6. CSM Ploiești, 7. ACS Romanați Sport Caracal, 8. LPS Bihorul Oradea.