Echipa de rugby U 17 a Liceului cu Program Sportiv (LPS) Suceava a obținut o nouă victorie clară, concludentă, în cadrul returului campionatului național. Elevii lui Codrin Prorociuc și Mihai Coca au evoluat în deplasare, la LPS Focșani, unde s-au impus de o manieră clară, scor 39-0. De remarcat că este a doua victorie la 0 a rugbiștilor juniori. 

La Focșani, pentru LPS Suceava au înscris Bivol 1 eseu, Florea 1 eseu, Lazar 1 eseu, Croitoru 1 eseu, Rău 2 eseuri, Brustur 1 eseu, Coclici 2 transformări. 

”Meciul a decurs foarte bine, băieții au jucat colectiv și am reușit să dominăm în totalitate partida. Felicit băieții pentru dăruire și echipa adversă pentru fair play. După această victorie ne îndreptăm cu pași repezi către un baraj de semifinală, care cel mai probabil îl vom juca acasă împotriva celor de la CSM București. Vreau să le mulțumesc pentru sprijin părinților, colegilor profesori, elevilor și celor ce sunt alături de echipa LPS Suceava, AC MObile, Farmacia BioMedica, Wood Bucovina, Te Aud România și Asociația Prietenii Rugbyului din Bucovina”, au transmis cei doi antrenori.