O tânără în vârstă de 32 de ani a fost găsită spânzurată în hala pe care o avea în proprietate, situată în satul Poieni, comuna Udești. Luni seară, în jurul orei 21.40, polițiștii Secției Rurale Ipotești au primit un apel de urgență la 112, prin care au fost anunțați că în satul Poieni este o femeie spânzurată.

Din cercetările efectuate ulterior a rezultat că tânăra de 32 de ani, care este din Bosanci, s-a deplasat singură cu autoturismul, pe parcursul zilei de luni, în satul Poieni, comuna Udești, la hala pe care o avea în proprietate, folosită în trecut ca depozit de materiale de construcții.

Membrii familiei au început să o caute, iar unul din primele locuri în care s-au dus a fost acea hală. Din păcate, în interior au făcut groaznica descoperire.

Apropiații au spus că în ultima perioadă tânăra părea foarte supărată și se retrăgea deseori la hala din Poieni, pe care o avea în proprietate.

Conform procedurilor, polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă și continuă ancheta, așteptând și rezultatele necropsiei.