Județul Suceava a rămas cu o singură echipă pe tabloul de concurs al fazei naționale a Cupei României la fotbal, este vorba de Bucovina Rădăuți. În urma împerecherii pe criterii geografice a formațiilor calificate în această etapă a întrecerii, FRF a stabilit că gruparea antrenată de Ovidiu Murariu va întâlni echipa Ceahlăul Piatra Neamț în turul al treilea. Formația nemțeană a promovat la finalul sezonului precedent în Liga II-a, după ce a trecut de Foresta la baraj. Printre jucătorii de bază ai trupei pregătite de Cristian Pustai se află sucevenii Stejărel Vișinar și Robert Ciobanu, care au îmbrăcat tricoul Bucovinei în trecut.

Confruntarea Bucovina – Ceahlăul va avea loc într-o singură manșă, la Rădăuți, în ziua de miercuri, 16 august, cu începere de la ora 17.30.

Rădăuțenii au ajuns în turul al treilea al Cupei României după ce au eliminat pe parcurs echipele Viitorul Darabani (1-0) și Foresta (6-5, la lovituri de departajare). Ceahlăul a intrat în competiție în runda precedentă, acolo unde a trecut de Șomuz Fălticeni, cu 3-0.