Marți, 19 decembrie, elevii membri ai Consiliului Școlar de la Liceul Tehnologic „Iorgu Vârnav Liteanu” din Liteni organizează un bal caritabil inspirat de personajul Grinch din filmul The Grinch, apărut în anul 2018.

Începând cu ora 16:30, într-o ambianță încărcată cu lumini vibrante, costume strălucitoare și zâmbete colorate,sala mare a Căminul Cultural din Liteni va fi gazda unui spectacol captivant. Tinerele talente ale Liceului Tehnologic „Iorgu Vârnav Liteanu” vor purta publicul într-o călătorie emoționantă presărată cu colinde tradiționale, momente artistice, dans și surprize feerice.

Accesul la eveniment se face pe baza unui bilet în valoare de 20 de lei și toate fondurile colectate vor fi direcționate către cauze caritabile, contribuind la sprijinirea familiilor defavorizate din orașul Liteni și din zonele limitrofe.

Aflat la a II-a ediție, tema de anul acesta a Balului de Caritate, Crăciunul furat de Grinch, reflectă dorința organizatorilor de a aduce o notă inedită și amuzantă în cadrul acestui eveniment. „Inspirată din povestea clasică a lui Grinch, tema evidențiază spiritul generos și bucuria pe care oamenii o pot aduce chiar și în cele mai neașteptate momente. Ne dorim să oferim participanților o experiență unică și memorabilă, plină de farmec și umor,” ne-au povestit aceștia.

Un atelier de pictură facială pentru copii va fi disponibil înainte de începerea spectacolului, la ora 15:00, oferind participanților șansa de a intra în spiritul sărbătorilor chiar de la începutul evenimentului.

 

Poenaru Diana-Maria