Bucovina Rădăuți a remizat 1-1, pe teren propriu, cu CSM Bacău, în penultima rundă a play-off-ului Ligii a III-a. Oaspeții au deschis rapid scorul, prin  Adăscăliței, în minutul 3, golul egalizator fiind marcat de Stoian, din penalty, în minutul 18.

În urma acestui rezultat formația antrenată de Ovidiu Murariu a devenit matematic campioană a Seriei I. În semifinalele barajului de promovare echipa rădăuțeană va întâlni formația CSM Focșani, clasată pe locul secund în play-off-ul Seriei a II-a.

Bucovina a utilizat următoarea formulă de echipă în meciul cu CSM Bacău: Puianu – E. Ciobanu, Derevlean, Florescu, Grosu, Bejenar, Săhlean, Stroe, Hopulele, Stoian, R. Ciobanu. Au mai intrat: Alecsandru, Popovici, Serediuc, Nistor si Monah.

În celălalt joc al rundei a VIII-a, FC Bacău s-a impus cu 2-1 în confruntarea de pe teren propriu cu Știința Miroslava. În ultima etapă din play-off Bucovina Rădăuți va evolua sâmbătă, în deplasare cu Știința Miroslava.

Clasament: 1. Bucovina Rădăuți – 43 puncte; 2. FC Bacău – 39 puncte; 3. CSM Bacău – 39 puncte; 4. Știința Miroslava – 33 puncte.