Liderul AUR, George Simion, a lansat o invitație publică pentru toți cei care vor să participe la botezul fiului său, Radu. Evenimentul va avea loc la Toaca Bellevue, din Gura Humorului, pe data de 6 iulie, tot acolo unde a fost organizat în iarnă și Revelionul AUR.

”Sunt cel mai frumos dar pe care Dumnezeu l-a făcut părinților mei și mă numesc Radu Simion. Vreau să vă cunosc și de aceea vă invit la botezul meu, unde voi veni cu mami și tati: Ilinca și George Simion și părinții mei, Georgiana și Cosmin și Camelia și Daniel”, a scris George Simion pe pagina sa de socializare, totul ca venind din partea unicului copil pe care liderul AUR îl are.

Nu se știe, deocamdată, care va fi modul de participare la acest eveniment, pentru că George Simion nu a oferit alte detalii.

La evenimentul din iarnă, la Revelionul AUR, pentru care nu s-a perceput taxă de participare, prezența a fost condiționată de înscrierea pe o platformă online a partidului. La acea acțiune au participat circa 1.000 de persoane.