O stradă care face legătura între Calea Obcinilor și str. Zorilor, din cartierul sucevean George Enescu, a intrat în programul de modernizare de la scara blocului, fiind deschis un nou șantier.

Pe strada Luceafărului, cu sens unic, se va turna un nou covor asfaltic, se reface accesul la scările de bloc, vor fi amenajate locuri de parcare și va fi construit un trotuar pentru siguranța pietonilor, anunță viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, care a verificat în teren începerea lucrărilor.

”Strada va fi modernizată total, din calea Obcinilor până în strada Zorilor. Este o altă etapă, pentru că la sfârșitul anului trecut am finalizat prima parte a străzii Luceafărului, cu parcările dintre blocuri, și acum lucrăm pe această stradă care este foarte circulată. Toată zona va fi modernizată. Astfel, cei care vin de pe Calea Obcinilor și merg în George Enescu, pe Aleea Zorilor, vor putea circula în siguranță, fie că vorbim de pietoni, fie că vorbim de mașini”, a explicat Lucian Harșovschi, care i-a asigurat pe locuitorii din zonă că vor avea montate noi bănci de odihnă la intrările în scările de bloc.

„Deschidem noi șantiere, le finalizăm pe cele care sunt deschise, în așa fel încât, până în septembrie, să ducem cât mai departe proiectul de modernizare a Sucevei de la scara blocului”, a adăugat Lucian Harșovschi, făcând referire la ce mai poate face până la finalul mandatului său de viceprimar.