Vasile Rîmbu, primarul ales al municipiului Suceava care își va prelua atribuțiile în toamnă, este un mare fan al fotbalului și al echipei naționale.

În această perioadă, el se află în Germania pentru a susține naționala antrenată de Edward Iordănescu. Luni după-amiază, Vasile Rîmbu a fost în tribune, în marea galbenă, la succesul istoric al României, scor 3-0 în fața Ucrainei, la debutul la Euro 2024.

Primarul ales al Sucevei s-a declarat impresionat de atmosfera din tribune, dar și de evoluția tricolorilor.

”Atât pe străzile din Munchen, cât și pe stadion a fost ceva de vis. Am avut mereu senzația că jucăm acasă, iar jucătorii au avut o evoluție extraordinară, așa cum ne dorim cu toții să vedem și în următoarele partide. Când vezi o asemenea emulația cum să nu îți dorești ca Suceava să aibă echipă de fotbal, un stadion modern la care oamenii să vină cu plăcere? Chiar dacă sunt în concediu și mă bucur de spectacolul fotbalistic de la Campionatul European, împreună cu echipa cu care am plecat la drum lucrăm pentru a face Suceava bine”, a mărturisit Vasile Rîmbu.

Acesta a mai spus că va asista și la următoarele meciuri pe care România le va disputa în grupe, sâmbătă, 22 iunie, cu Belgia, și miercuri, 26 iunie, cu Slovacia, iar dacă naționala se va califica din grupe o va însoți peste tot în calitate de suporter.