Un bărbat prins la furat într-un magazin Penny din Arbore a dat de belele și mai mari după ce polițiștii au observat că acesta venise la locul faptei cu mașina.

Luni, în jurul orei 12.00, polițiștii au fost sesizați prin 112 de către paznicul de la magazinul Penny Arbore, care a anunțat că a prins un hoț în magazin.

Polițiștii au identificat un bărbat din Solca, care a sustras din magazin produse fără să le plătească la casă, fiind interceptat de către paznic, care a sunat la 112.

Audiat, bărbatul a declarat că s-a deplasat de la domiciliu până la magazinul Penny din comuna Arbore cu autoturismul proprietate, care se afla în parcarea magazinului.

Polițiștii l-au întrebat de permis de conducere și, surprinzător sau nu, bărbatul nu avea drept de a conduce.  

De asemenea, autoturismul nu avea RCA valabil, a mai arătat baza de date.

Având în vedere lipsa RCA, polițiștii au luat măsura reținerii certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor mașinii, vehiculul fiind imobilizat.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru infracțiunile de „furt” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, iar bărbatul își va recăpăta mașina doar dacă va achita amenda pentru lipsă RCA și va trece pe la Registrul Auto Român cu autoturismul.