Centrul municipiului Suceava va găzdui, timp de trei zile, numeroase evenimente și concerte organizate cu ocazia Zilelor Sucevei.

Invitații speciali ai evenimentului sunt artiști cu renume național și internațional - trupa 3 Sud Est, Irina Rimes, Lora și Andra Gogan.

Primarul Ion Lungu a anunțat că evenimentele vor debuta duminică, 23 iunie, când pe scena din Centru are loc concertul Andrei Gogan, în vreme pe scena teatrului va avea loc un concert al Orchestrei Simfonice Suceava, cu acces gratuit, în limita locurilor disponibile.

Programul evenimentelor organizate de Primărie de Zilele Sucevei:

Duminică, 23 iunie

-         spectacole ale grupurilor și formațiilor de la școlile din Suceava pe scena din centrul Sucevei

-         Concert Andra Gogan, de la ora 20.00

-         Concert extraordinar Orchestra Simfonică Suceava la Teatrul „Matei Vișniec” Suceava, cu acces gratuit – de la ora 19.00

Luni, 24 iunie:

-         Fanfara Bucovina Art, artiști consacrați de muzică populară

-         Concert Irina Rimes, de la ora 20.00

-         premierea cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie

-         ”Seara valorilor bucovinene”, în parteneriat cu Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, cu premierea a 50 de personalități

Marți, 25 iunie:

-         artiști locali de muzică pop-dance, DJ Silviu Andrei

-         concert extraordinar Lora (ora 20.00) și 3 Sud Est (ora 21.00)

-         foc de artificii – ora 22.00

Tot în centrul Sucevei, în perioada 21-24 iunie, este organizat Târgul de Sânziene, cu participarea a 30 de meșteri populari. În plus, în zona centrală vor fi numeroase căsuțe și tonete ambulante la care vor fi comercializate diverse produse alimentare și nu numai.