Jandarmeria Suceava a anunțat cu regret pierderea camaradului plutonier adjutant șef Liviu Florin Penciuc, care a murit la vârsta de numai 55 de ani.

Subofițerul a activat mai bine de trei decenii în uniformă și era o figură destul de cunoscută, ani de zile fiind în personalul care asigura paza și ordinea la sediul unităților de parchet din municipiul Suceava.

Liviu Florin Penciuc a continuat să lucreze deși beneficia de posibilitatea de a se pensiona de aproximativ 5 ani de zile.

”Cu sufletul întristat, aducem un pios omagiu camaradului nostru, plutonier adjutant șef Penciuc Liviu Florin, care la vârsta de numai 55 de ani a pierdut lupta cu viața. A fost un militar extrem de dedicat meseriei pe care a slujit-o mai bine de trei decenii. Începând cu anul 1997, a executat misiunea de pază a obiectivelor din subordinea Detasamentului 2 Jandarmi Suceava, perseverența și determinarea fiind calitățile definitorii pe care le-a dovedit până la final. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și ne exprimăm profunda compasiune pentru pierderea suferită! Dumnezeu să îl odihnească în pace”!, a transmis Jandarmeria Suceava.