Jandarmii gălățeni au tras două focuri de armă pentru a opri un tânăr care i-a atacat cu un topor. Incidentul s-a produs în orașul Tecuci în timp ce jdarmii încercau să aplaneze un scandal izbucnit într-o familie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un tânăr din orașul Tecuci a atacat, duminică noaptea, patrula de jandarmi cu un topor.

Oamenii legii au fost trimiși la fața locului pentru a opri un scandal izbucnit între tânăr și unchiul său. Jandarmii au fost nevoiți să tragă două focuri de avertisment pentru oprirea agresorului.

„Duminică, în jurul orei 22.30, un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de ordine publică pe raza municipiului Tecuci a fost direcţionat de către Dispeceratul Poliţiei Tecuci la o adresă din localitate, unde era semnalat un scandal. La faţa locului, jandarmii au găsit persoanele recalcitrante, unchi şi nepot, care se acuzau reciproc de acţiuni agresive, unul împotriva celuilalt. Înfuriat de prezenţa oamenilor legii, tânărul a ieşit din curtea imobilului cu un topor şi s-a repezit asupra echipajului, moment în care unul dintre jandarmi a folosit armamentul din dotare, executând un foc de avertisment în plan vertical. Lovitura de topor a fost blocată, cu braţul, de către jandarm, iar în acelaşi timp acesta a executat un al doilea foc de avertisment”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Galați.

În timpul intervenției nu au fost persoane rănite.

La final, agresorul a fost imobilizat de către jandarmi, încătuşat și dus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.