Soția polițistului demis de la conducerea Poliției Caracal, Nicolae Mirea, este șefa unui post de poliție de lângă localitatea Alexandrei. În localitate se zvonește că aceasta i-ar fi certat pe părinții Alexandrei, în noaptea dispariției.

Primarul localității Dobrosloveni, comuna natală a Alexandrei, Tudorașcu Gheorghe, a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, că soția polițistului demis de la conducerea Poliției Caracal, Nicolae Mirea, este șefa postului de poliție Osica.

Osica se află la câțiva kilometri de Dobrosloveni.

Întrebat ce știe despre zvonurile potrivit cărora Violeta Mirea s-ar fi certat cu părinții Alexandrei în noaptea dispariției tinerei, primarul a răspuns: „așa se vorbește, că i-ar fi certat pe părinți. Nu știu motivul, nu am participat la discuție. E o tensiune negativă care plutește și nu e cazul să o amplificăm”.

În comuna de unde provine Alexandra nu există Poliție după ora 16.00, iar postul e închis și în weekend. În caz de nevoie, oamenii sună la 112, iar un echipaj poate ajunge în aproximativ 30 de minute de la apel, susținea primarul din Dobrosloveni. Gheorghe Tudorașcu declara că din 2009, în comuna pe care o conduce postul de poliție este închis în weekend, iar în cursul săptămânii funcționează doar până la ora 16.00.

Nicolae Mirea a fost demis după intervenția în cazul Alexandrei. El declara pentru MEDIAFAX că, din punctul său de vedere, polițiștii au acționat „perfect” și nu are ce să își reproșeze.