Actorii Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Mirela Oprişor, Andi Vasluianu şi Diana Roman vin la Suceava cu piesa „Pe o pânză de păianjen”, o nouă producţie teatrală de excepţie, care va avea loc luni, 17 februarie 2020, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

Întreaga echipă a celebrului spectacol „All inclusive” (actori, regizor, producător, dramaturg), spectacol jucat cu mare succes la Suceava, în martie 2019, aduce în premieră absolută pe scena suceveană piesa „Pe o pânză de păianjen”.

Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Mirela Oprişor, Andi Vasluianu şi Diana Roman, protagoniştii acestui spectacol, realizează o excepţională performanţă artistică, purtând publicul, cu talent şi rafinament, printr-un carusel de emoţii.

Andu îşi anunţă soţia că a doua zi va pleca la mănăstire. De tot. Iritată de ceea ce pare a fi o glumă nesărată în miez de noapte, Alma, soţia lui Andu, începe războiul. Se hotărăşte inclusiv să plece ea prima. Să se “mântuiască“ înaintea lui. Sunt convocaţi prietenii. Fiecare tabără primeşte întăriri. Surprizele se ţin lanţ. Iar finalul lasă urme adânci.

O poveste intensă care seduce spectatorul cu hohote de râs în spatele cărora se construiesc lumi în care “adevărul nu este întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt.” Distribuţie: Andu: Vlad Zamfirescu, Alma: Medeea Marinescu, Lori: Mirela Oprişor, Petru: Andi Vasluianu, Doroteea: Diana Roman. Biletele costă 100 de lei şi 80 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj 1. Relaţii şi rezervări la telefon 0230 523 718.