Florin Piersic și Medeea Marinescu revin la Suceava, pe 28 martie 2020, cu spectacolul de teatru „Străini în noapte”. Piesa se va juca, începând cu ora 19:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

În piesa „Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care după o noapte petrecută într-un bar este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă și tânără. Ea știe cine este el și tocmai de aceea și-a propus să-l însoțească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru care îi va schimba viața. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturisește mai întâi că este prostituată și îi cere bani, apoi că de fapt este reporter și că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situație sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.
Piesa este fascinantă nu numai pentru că numele Florin Piersic apare pe afiș, actor care a împlinit luni, 27 ianuarie 2020, 84 de ani, ci pentru că este o capodoperă, o piesă de teatru în care aștepți cu sufletul la gură să vezi ce urmează, ce vor zice și cum va decurge acțiunea. Acest lucru este foarte important atunci când vine vorba de teatru, pentru că nu trebuie să ai timp să te plictisești când ești în sala de spectacol. Piesa „Străini în noapte”, comedie romantică de Eric Assous (regia: Radu Beligan, ilustrația muzicală: Ionuț Ștefănescu),a avut mare succes la Suceava și atunci când FlorinPiersic a jucat alături de actrița Emilia Popescu.
Biletele costă 90 de lei și 70 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, telefon 0230 523 718.