O razie de amploare organizată de Poliţia municipiului Vatra Dornei, în cursul zilei de joi, a dus la constatarea a cinci infracţiuni la regimul rutier, unul din cazurile depistate de poliţişti fiind pe cât de grav, pe atât de haios.

Un echipaj de la Secţia Rurală Vatra Dornei, care efectua control pe drumul comunal din Dornişoara - Poiana Stampei, a observat un VW Golf ce avea pe bara din faţă un număr provizoriu, şoferul fiind oprit pentru control. Ce a atras atenţia imediat a fost că maşina avea pe spate un alt număr de înmatriculare decât cel din faţă. Mașina aveamontată pe bara din față o plăcuță cu număr de înmatriculare provizoriu din județul Bistrița Năsăud, iar pe bara din spate o plăcuță cu număr de înmatriculare provizoriu din județul Suceava.

Luat la întrebări, bărbatul de la volan nu a putut prezenta nici un document.

După cercetările ulterioare s-a stabilit că bărbatul de la volan, Constantin C., în vârstă de 65 de ani, din Poiana Stampei, nu este posesor de permis de conducere. De asemenea, numerele de înmatriculare nu figurează în evidenţa activă.

Bărbatul a fost pus sub acuzare pentru comiterea a trei infracţiuni: „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat potrivit legii”, „punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare” şi conducere fără permis.