Fântâna arteziană din mijlocul unuia dintre cele mai vizitate parcuri publice din municipiul Suceava a intrat în plin proces de modernizare, astfel încât sucevenii să se bucure de jocurile de apă și de alte surprize pregătite, de anul viitor, de cum se încălzește afară.

„În primăvară s-a reabilitat și pus în funcțiune fântâna arteziană din zona Nordic.

Am promis atunci ca următoarea va fi fântâna arteziană din parcul "Artist Sculptor Florea Vladimir" (Policlinică). Mă țin de promisiune!
Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat în 9 septembrie, durata de execuție este de 75 zile, așadar la sfârșitul lunii noiembrie lucrările vor fi finalizate, deși am obținut promisiunea constructorului ca până la sfârșitul lunii octombrie, dacă vremea permite, fântâna sa fie reabilitată”, a spus viceprimarul Marian Andronache.

Parcul de la Policlinică a și fost modernizat recent, fiind refăcute în totalitate toate trotuarele, iar băncile și coșurile de gunoi au fost înlocuite, astfel încât modernizarea fântânii arteziene vine ca o completare firească la demersurile făcute până acum.

Andronache a venit cu o veste bună și pentru locuitorii din zona Mărășești, care vor avea parte de o schimbare binevenită în parcul public situat vizavi de Catedrală.

„Ultima fântână arteziană nemodernizată, cea din parcul de lângă Catedrală, va intra în amenajare în anul următor”, a promis viceprimarul Marian Andronache.

Cum parcarea adiacentă acesteia, din zona MPO, a fost deja modernizată de Primăria Suceava, din bugetul alocat votului participativ, modernizarea parcului de la Catedrală este următorul pas, care poate fi demarat chiar de anul viitor.