În timpul unei razii organizate de Poliția municipiului Vatra Dornei, poliţiştii au oprit pentru control pe DC Dornișoara din comuna Poiana Stampei un autoturism ce avea montat pe bara din față o plăcuță cu număr de înmatriculare provizoriu.

Cu această ocazie s-a constatat că autoturismul era condus de un bărbat în vârstă de 65 ani, din comuna Poiana Stampei, care nu a putut prezenta pentru control nici un document.

După verificări în baza de date a poliţiei s-a stabilit că maşina nu este înmatriculată, numerele nu sunt valabile, iar bărbatul de la volan nu are permis de conducere.

A fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de „punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai neînmatriculat sau neînregistrat potrivit legii”, „punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau a unui tramvai cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.