Update: Accidentul s-a petrecut chiar în zona gării Vatra Dornei Băi din municipiul stațiune, la tercerea la nivel cu calea ferată.   

Cei de la Salvamont Vatra Dornei au fost și ei printre primii care au ajuns la fața locului. 

Trei membrii salvamont se aflau la sediul din centrul stațiunii Vatra Dornei, iar în urma agitației din zona gării și a semnalelor acustice ale autospecialei SMURD, s-au deplasat de urgență pe peronul Gării Băi, pentru a sprijini echipajul SMURD

La fața locului li s-a comunicat că o persoana a fost lovita de tren și se află sub locomotivă.

 

"Salvamontistul Cristi Huțan, secondat din exterior de Niculita Mihaela și Radu Galatan, s-a strecurat sub locomotivă până la victimă, i-a evaluat starea și a constatat ca este în viata și prezintă lovituri și escoriatii la nivelul capului. Împreună cu încă un coleg din echipajul SMURD, au reușit extragerea victimei de sub locomotivă în siguranța, și predarea către echipajul de urgență", au transmis cei de la Salvamont. 

O femeie a fost acroșată și lovită de un tren sâmbătă la prânz, în zona municipiului Vatra Dornei. În urma unui apel la 112, un echipaj de pompieri a ajuns la locul accidentului, reușind să scoată femeia de sub roțile locomotivei trenului. Ea era conștientă , însă suferise politraumatisme. A fost preluată de un echipaj SMURD al ambulanței și transportată la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal Vatra Dornei, pentru îngrijiri medicale. Pentru o scurtă perioadă de timp, traficul feroviar în zonă a fost blocat, fiind reluat după finalizarea cercetărilor la fața locului. Cercetările continuă pentru elucidarea condițiilor în care s-a petrecut accidentul de cale ferată.