Un tânăr în vârstă de 20 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce polițiștii care l-au tras pe dreapta au descoperit un noian de infracțiuni.

Un echipaj al Poliției Orașului Siret a oprit pentru control joi seara, pe strada Basarabiei din orașul Siret, un autoturism  condus de un localnic în vârstă de 20 de ani.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date, s-a constatat faptul că  bărbatul de 20 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autovehiculul condus de acesta nu este înmatriculat, având montate plăcuțe cu numere provizorii false.

Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Pe numele său s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”  și„punerea în circulație sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, care a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.