Un bărbat a murit în chinuri groaznice după ce a fost aproape strivit de cupa unui utilaj wola. Tragedia s-a petrecut miercuri după-amiază, la locuința unui om de afaceri din Dornești. Oamenii efectuau o serie de operațiuni de curățenie, iar tragedia s-a petrecut pe fondul neatenției bărbatului care manevra wola. Mai exact, acesta s-a urcat la volan și a vrut să-l ajute pe colegul său care urma să încarce în cupă lutul din fața unei uși de acces în imobil. În acest sens, a coborât cupa wolei, iar la scurt timp, dintr-o eroare a șoferului, utilajul a înaintat și l-a strivit pe colegul său de peretele imobilului.

Bărbatul care manevra wola a dat înapoi și a coborât pentru a vedea care este starea colegului său. A observat că bărbatul lovit a fost străpuns în zona bazinului de ghearele cupei, sângera din abundență și era inconștient. Șoferul a încercat să oprească hemoragia, dar misiunea s-a dovedit imposibilă. Un alt bărbat a sunat la 112 și a solicitat sprijinul unui echipaj medical. La Dornești au ajuns atât un echipaj SMURD, cât și unul de ambulanță de la Spitalul Municipal Rădăuți.

Din păcate, pentru bărbatul lovit de cupa utilajului nu s-a mai putut face decât să se constate decesul. Ancheta este derulată acum atât de polițiști, cât și de reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Suceava și vizează mai multe infracțiuni, respectiv „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „ucidere din culpă”.