În fosta catedrală metropolitană a Moldovei, Biserica Mirăuți, a avut loc, la finele săptămânii, o slujbă de pomenire ținută pentru o serie de personalități din presa suceveană.

Printre cei pomeniți se numără Dumitru Teodorescu, Mircea Motrici, Ioan Cozmei, Dan Gurtesh, Cornel Grosar, Cornel Bumbu, Mugur Geu, Romeo Istrati, Constantin Ștefuriuc, precum și colegul nostru, Tiberiu Cosovan.

Prezent la eveniment, primarul Sucevei, Ion Lungu, care s-a rugat pentru liniștea sufletelor lor, a precizat că a ținut să participe la pomenire, în calitate de reprezentant al comunității sucevene, pentru a arăta „respectul comunității pentru acesti slujitori ai presei sucevene ,care au avut un rol important în implementarea democrației post decembriste în orașul nostru”.

Printre cei prezenți la acest eveniment, inițiat de jurnalistul Relu Gavril, s-au numărat numeroși oameni de presă, foști colegi - Valentin Adomnicăi, Adrian Popovici, Dan Struntinschi, Sergiu Jipa, Mihai Chiriac, Constantin Agafiței, Gabriel Ghincea, Bogdan Diaconița, Dorin Moldovan, dar și prieteni, precum Constantin Ungureanu Box și Acibotariță Dan.