Serviciile funerare, deși fac parte din categoria serviciilor despre care vorbim cu reținere, sunt la un moment dat necesare. Fiecare dintre noi se află, la un moment dat, în acest impas și întotdeauna este mereu bine să avem pe cineva alături pentru a ne putea baza. În cazul în care te afli în zone capitalei, beneficiezi de servicii și transport funerar non-stop de la Adysim. Compania dispune de personal calificat și de servicii de top în materie de funeralii, pe care te poți baza la orice din zi sau din noapte. Echipa va ajunge la destinație în mai puțin de o oră, așadar poți lăsa totul pe mâna profesioniștilor.

Adysim este o firmă de servicii funerare, care vine în ajutorul clienților cu multiple pachete și servicii de transport funerar în București și Ilfov. Pentru serviciul funerar sunt disponibile mașini special autorizate, limuzine funerare, dar și dube pentru transport persoane în București, Ilfov și în alte localități - la cerere. Persoanele îndoliate vor avea parte de tot sprijinul necesar în aceste momente, cât și de pachete ideal concepute pentru orice buget. Totodată, la Adysim poți solicita și pachete pentru înmormântări sau parastas. Personalul firmei este unul cu experiență, mereu pregătit să îți ofere informațiile și detaliile de care ai nevoie.

Firma oferă clienților posibilitatea de a plăti pachetele deja disponibile cu ajutorul taloanelor de pensie. Personalul instruit este gata să îți ofere sprijin în aceste momente, prin punerea la dispoziție a mai multor pachete. Poți contacta în orice moment compania pentru a-i solicita ajutorul fie pentru a cere detalii despre pachete, fie pentru a-i obține serviciile. De asemenea, pe site-ul servicii-funerare-nonstop.ro ai toate informațiile referitoare la acest aspect.

 

În 30 de minute personalul ajunge la locație!

După constatarea decesului, persoanele îndoliate pot cere serviciile specifice. Dacă este fără ezitare decesul, atunci poți contacta firma chiar înainte de constatarea acestuia. În orice caz, personalul se va deplasa la locația stabilită în mai puțin de o oră. Cu toate acestea, este foarte greu să pornești la acest drum, însă cu ajutorul necesar vei putea depăși mai facil aceste momente dificile.

Adysim trimite personalul calificat la locație în 30 de minute, iar din acel moment nu mai trebuie să îți faci griji asupra organizării. Aceștia se vor ocupa în totalitate de toate detaliile legate de acest aspect. În plus, vei fi informat/ă despre ce trebuie să faci și care sunt următorii pași în organizarea întregii înmormântări.

 

Servicii complete pentru toți clienții

Compania de servicii funerare Adysim îți oferă ocazia de a alege dintr-o gamă de servicii complete legate de aceste momente. Pe site sau la telefon poți obține toate informațiile despre pachetele și accesoriile pe care le poți solicita pentru o persoană dragă.

Ai posibilitatea de a opta pentru servicii de transport, catering, incinerare, toaletare, medic legist, medic pentru îmbălsămare, repatriere, documente, declarații și parastas. Site-ul îți prezintă toate ofertele în legătură cu aceste servicii.

 

Contact:

0731 639 210

0768 639 219

info@adysim.ro

Șos. Colentina 375 & 389

Bd. Eroilor 90A - Voluntari

Șos. Bucuresti-Urziceni 193, Afumați - Ilfov

Str. Codalbiței 43, București, sector 2