Foresta a câștigat cu 3-2 duelul județean cu Bucovina Rădăuți, disputat pe Areni, în cadrul etapei a VIII-a din play-off-ul Ligii a III-a. Echipa antrenată de Dorin Goian s-a impus prin golurile marcate de Netbai, Cimbru și Martin, după ce rădăuțenii au condus în două rânduri prin dubla lui Stoian. Acest rezultat a scos definitiv din calculele barajului formația rădăuțeană, mai ales că în celălalt duel al rundei, Ceahlăul s-a impus în fața celor de la CSM Bacău.

Grupările care încheie sezonul competițional pe primele două locuri se vor califica în semifinalele barajului de promovare, care se vor disputa în zilele de 24 mai, turul, și 27 mai, returul. Finala barajului se va disputa tot în două manșe, pe 3 și 7 iunie. În calitate de câștigătoare a seriei din care a făcut parte, Foresta va juca returul semifinalei barajului pe Areni. Ordinea meciurilor din finala barajului se va trage la sorți.

Echipele din Seria I vor fi împerecheate la baraj cu formațiile care se vor clasa pe primele poziții în Seria II-a, acolo unde, cu o etapă înainte de finalul play-off-ului primele poziții sunt ocupate de CSM Râmnicu Sărat (56 pct.) și Metalul Buzău (55 pct.).

 

Clasament

1.        Foresta Suceava     8         3         4         1          9-7     55

2.        Ceahlăul Piatra Neamţ     8         4         4          0         13-9   49

3.        CSM Bacău   8         2         3         3         9-9      42

4.        Bucovina Rădăuţi   8         1         1         6          6-12   41