Municipiul Suceava găzduiește duminică, 21 aprilie, un eveniment dedicat atât celor care iubesc animalele, în general, cât și celor pasionați de creșterea porumbeilor, găinilor și iepurilor de rasă.

Organizat de Asociația Crescătorilor de Păsări și Iepuri de rasă din Bucovina, în colaborare cu Ferma Ițcani, evenimentul va aduce în fața celor interesați frumoase exemplare de păsări (inclusiv exotice) și iepuri, atent selecționate, din rase aduse din toată lumea, dar și alte surprize.

Accesul la Ferma Ițcani se face prin curtea spălătoriei situate vizavi de Peco BBB, mai sus de Tipografia Celestin.

Mihai Flutur, coorganizator al evenimentului ”Târg de porumbei, găini și iepuri de rasă”, a precizat că pe lângă exponatele crescătorilor, la Ferma Ițcani vor putea fi admirate, în toată splendoarea lor, strălucitoare exemplare de păuni, fazani, lebede negre, gâște exotice, oi de carne, cerbi lopătari și alte animale.

În plus, cei mici se pot bucura de locul de joacă special amenajat pentru ei, dar și de prezența a două personaje foarte cunoscute de desene animate și fim, Mickey Mouse și Minnie, care își vor face apariția la orele amiezii.

 ”Târgul de porumbei, găini și iepuri de rasă” va fi deschis în intervalul 08.00-20.00.