Un accident rutier cu trei mașini implicate, din care una s-a răsturnat, a avut loc vineri la ieșirea din Suceava spre Stroiești, din fericire consecințele evenimentului rutier nefiind grave.

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.30, pe DN 17, la ieșirea din Suceava spre Stroiești, fiind provocat de un ucrainean care nu a fost atent la traficul din față.

Din cercetările poliției rezultă că un ucraineanul care se deplasa la volanul un unui ansamblul rutier format din cap tractor marca Volvo și semiremorcă, pe DN 17, din cauza faptului că nu a păstrat o distanță regulamentară față de autoturismele ce se deplasau în aceeași direcție, în față, a intrat în coliziune cu o autoutilitară marca VW, care rula în fața sa. În urma acestui impact, autoutilitara marca VW, a fost proiectată mai departe în impact față-spate cu o altă autoutilitara marca VW, care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Șoferul autoutilitarei răsturnate a fost preluat de o ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, unde a fost diagnosticat cu o contuzie de umăr stâng.

Ulterior, s-a verificat și cardul tahograf al conducătorului auto ucrainean, fără a fi constatate nereguli privind perioadele repaos și de odihnă.

Toți cei trei șoferi implicați în accident au putut fi verificați cu etilotetsul, rezultând faptul că nu erau băuți.