Viceprimarul din Vatra Dornei, Marius Rîpan, și-a depus candidatura din partea PNL pentru funcția de primar al acestui municipiu stațiune de interes național. La depunerea dosarelor de candidatură la Biroul Electoral Municipal, Marius Rîpan a fost însoțit de o parte a echipei PNL pentru Consiliul Local, precum și de actualul primar liberal în funcție, Ilie Boncheș, și deputatul PNL Angelica Fădor. De precizat că Marius Rîpan candidează din partea PNL la Primăria Vatra Dornei, având sprijinul actualului primar liberal în funcție, Ilie Boncheș

 „Vreau să le mulțumesc din inimă tuturor dornenilor care au semnat pe listele de susținători, atât pentru Primar și Consiliul Local, cât și pe cele deja depuse vineri pentru Consiliul Județean. Încrederea dumneavoastră este extrem de onorantă pentru noi și ne obligă și mai mult să continuăm proiectele bune pentru Vatra Dornei.

Intrăm în linie dreaptă pentru 9 iunie și, deși adversarii noștri politici clamează, la orice colț, apeluri pentru o campanie curată, tot ei sunt cei care, neasumat și total mârșav, au recurs la atacuri personale și jigniri de joasă speță. Atât la adresa mea cât și a celor care ne susțin. Atacuri cărora, ca de fiecare dată, le vom răspunde cu decența și disciplina care ne caracterizează”, a transmis Marius Rîpan. El le-a adresat o rugăminte tuturor dornenilor care susțin echipa PNL din Vatra Dornei: să nu intre în polemici și jigniri de niciun fel cu cei care apelează deja la asemenea lucruri incalificabile. „În acest fel, așa cum am mai spus-o, atât eu, personal, cât și întreaga echipă PNL ne vom ghida activitățile de campanie și întâlnirile cu dumneavoastră, dornenii, după valorile în care credem cel mai mult: bun-simț și corectitudine”, a încheiat candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Vatra Dornei, Marius Rîpan.