Preşedintele Forestei, Andrei Ciutac, a fost prezent ieri la sediul Federaţiei Române de Fotbal, pentru a înregistra transferul a opt jucători. Este vorba de portarii Sebastian Bîlbă (Ozana Târgu Neamţ) şi Haralambie Mociu (Ripensia Timişoara), fundaşii Simon Mandiuc (Juniorul Suceava), Adrian Neacşu (Sportul Snagov) şi Carlos Corduneanu (Astra II Giurgiu) şi mijlocaşii Radu Ungurianu (Bucovina Rădăuţi), Florin Burghele (Universitatea Cluj) şi Bogdan Filip (FC Botoşani II), jucători care se pregătesc în aceste zile sub comanda antrenorului Petre Grigoraş, în cantonamentul de la Pojorâta.

„De asemenea, am solicitat cartea verde de transfer şi pentru mijlocaşul Diallo Flatie, care urmează să primească în perioada imediat următoare şi permisul de şedere în ţara noastră. În ce-l priveşte pe portughezul de origine braziliană Joao Luiz Ramires Vieira, vom lua o decizie în privinţa înregimentării lui după următorul meci amical, cu Bucovina Rădăuţi. Aşa cum am anunţat, luni este aşteptat să sosească la Suceava şi fundaşul central francez Savane Mamadou, în vârstă de 24 de ani, iar dacă el se va dovedi a fi ceea ce ne dorim, atunci vom încheia campania de transferuri din această iarnă”, a declarat conducătorul grupării sucevene.

Forestierii vor încheia astăzi stagiul de pregătire centralizată cu un meci amical împotriva Bucovinei Rădăuţi, partidă ce va avea loc pe terenul sintetic de la LPS Suceava, cu începere de la ora 12.00.

În continuare, sucevenii vor mai susţine jocuri test cu Ştiinţa Miroslava, pe 22 februarie, pe teren propriu, şi pe 29 februarie, în deplasare, şi cu Ceahlăul, pe 25 februarie, la Piatra Neamţ.

Forestierii vor începe returul Ligii a III-a pe data de 7 martie, în deplasare, cu Sporting Lieşti. În clasamentul la zi al Seriei I, gruparea suceveană ocupă poziţia secundă, la patru lungimi în spatele liderului Aerostar.