La Iulius Mall Suceava, în acest sfârșit de săptămână va avea loc un concert al Filarmonicii de Stat Botoșani, dar și un târg de nunți. Pentru copii vor fi organizate ateliere de creație. Ritmurile muzicii clasice au fost întotdeauna „un bun aperitiv pentru orice seară romantică”. În zona food court din Iulius Mall Suceava, duminică, 16 februarie 2020, de la ora 18:00, Filarmonica de Stat din Botoșani vă va reaminti că dragostea poate începe cu un sunet suav de nai, dar poate avea și forța unui trombon. Vocile sopranei Mediana Vlad și tenorului Bogdan Lupea se vor împleti cu interpretarea virtuoasă a instrumentiștilor, sub bagheta dirijorului Daniel Manasi.

Dacă ați spus deja cel mai frumos „Da”, sunteți așteptați la etajul Iulius Mall Suceava, acolo unde are loc Târgul de Nunți Bucovina. Viitori miri pot descoperi, până duminică, 16 februarie, ce surprize au adus cu ei cei mai importanți expozanți din domeniu. Târgul este organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Iulius Mall Suceava. Rochii tip sirenă sau prințesă, costume de mire în diferite culori și modele, reprezentanți ai restaurantelor și multe oferte speciale pregătite de profesioniști te așteaptă să le descoperi.

Copiii sunt așteptaț sâmbătă, 15 februarie, de la orele 14.00 și 15.00, de specialiștii Creativ & Deco, la atelierul de creație, să realizeze împreună pisicuțe din lemn. Cei mici au nevoie de activități educative și atractive, care să-i ajute să-și dezvolte imaginația. Atelierul de Creație este locul potrivit, unde atmosfera ludică și învățarea prin joc fac echipa perfectă. Materialele sunt asigurate de Iulius Mall Suceava, iar copiii pot lua acasă pisicuțele. Înscrierile se fac la Centrul Info, în ziua desfășurării atelierelor, în limita locurilor disponibile.