Recent, Comisia pentru Aprobarea Fondurilor Nerambursabile din cadrul primăriei a declarat câștigătoare alte două proiecte depuse de cluburile sportive din municipiul Suceava. Astfel, echipei de handbal CSU Suceava i s-a alocat o finanțare în cuantum de 2.000.000 de lei din partea Consiliului Local, în vreme ce pentru CSM Suceava, care are în portofoliu secții de rugby, atletism, volei, canotaj, hochei, lupte, tir cu arcul, tir sportiv, sambo și lupte greco-romane, a fost aprobată pentru anul 2020 suma de 680.000 de lei.

Cu câteva zile înainte, mai exact în ultima ședință a Consiliului Local, s-a hotărât ca echipa de fotbal Foresta să fie susținută din bugetul orașului cu suma de 2.500.000 de lei.

Ținând cont că activitatea sportivă, nu numai din județ, ci din întreaga țară, este paralizată din cauza pandemiei de coronavirus, e greu de presupus când se vor relua competițiile și ce procent din acești bani va ajunge în conturile cluburilor sportive pomenite mai sus, în condițiile în care fonduri importante din vistieria autorităților locale sunt pompate în lupta pentru stoparea crizei generate de COVID-19.