Două femei, ambele cu vârsta de 70 de ani au murit, astăzi, din cauza noului coronavirus. Cele două femei erau internate la Spitalul Județean Suceava și au fost confirmate pozitiv cu Covid – 19 în cursul zilei de miercuri 25 martie. Nu mărul deceselor la nivel național din cauza coronavirsului a ajuns la 17. 

Tot astăzi, la Spitalul Județan Suceava a fost înregistrat un alt deces la Spitalul Județean Suceava din cauza noului coronavirus, acesta fiind al 14-lea la nivel național. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 52 ani care era internat în Spitalul Județean de Urgență Suceava. Bărbatul a fost confirmat pozitiv la COVID 19 în data de 23 martie 2020 și a decedat în această după amiază.

În total, la Spitalul Județean Suceava Suceava au murit șapte pacienți după ce s-au infectat nu Covid 19. O altă femeie din judeţul Suceava, în vârstă de 64 de ani, care fusese internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava şi ulterior transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași a murit în cursul zilei de marţi.