Tinerii handbaliști de la CSU 2 Suceava au început cu dreptul ediția de campionat 2020-2021 a Diviziei A de handbal masculin.

În prima etapă, desfășurată în cadrul turneului de la Turda, formația antrenată de Ioan Tcaciuc a trecut la limită, cu scorul de 25-24, de CSM Ploiești. La jumătatea disputei, „studenții” mici au avut un avantaj de două goluri, 14-12.

În următoarele două partide „alb-albaștrii” se vor confrunta cu Politehnica Iași, sâmbătă, de la ora 10:00 și cu CNE Sighișoara, duminică, de la ora 12:10.

Competiția a fost structurată în trei serii a câte opt echipe, CSU 2 Suceava fiind repartizată în Seria A, alături de alături de Politehnica Iași, Centrul Național de Excelență Sighișoara, CSM Ploiești, CSM II Bacău, CSU Târgoviște, CSU Galați și CSU Pitești.

La turneul de la Turda, lotul grupării sucevene este alcătuit din următorii jucători: Ionuț Andreescu, Radu Turturică, Ionuț Șoldan, George Mihalcea, Iulian Roșu, Andrei Sora, Adrian Urda, Cosmin Lupu, Albert Vizitiu, Cristi Bejinariu, Daniel Burac, Răzvan Ioan, Bogdan Cozorici, Robert Alupoaiei, Adrian Hreceniuc și Antonio Pintilei.