Municipiul Pitești a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute Campionatul Național de juniori Under 18, la care au participat 474 de sportivi de la 101 cluburi din țara noastră. Atleții suceveni s-au numărat și de această dată printre protagoniștii întrecerii. Astfel, Adelin Pop, sportiv legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei / CSȘ Hunedoara a cucerit aurul în proba de 800 de metri și argintul la 1.500 de metri, în vreme ce Alexandru Prâsneac, de la CSM Dorna Vatra Dornei, a devenit vicecampion național la 800 de metri, trecându-și în palmares și un loc trei, la 1.500 de metri. Un alt atlet antrenat de Cristian Prâsneac la CSM Dorna Vatra Dornei, este vorba de David George Covăsneanu, a sosit al doilea în cursa de 400 de metri.

CSȘ Rădăuți a punctat la această competiție prin Ciprian Costîn, care a prins ultima treaptă a podiumului de premiere în proba de 5.000 de metri, sportivul pregătit de Bogdan Roșcăneanu terminând al patrulea la 3.000 de metri.

La feminin, Delia Ochiana, atletă antrenată de Silviu Casandra, la CSM Suceava, a cucerit medalia de bronz în proba de 5.000 de metri marș, fiind urmată în clasament de coechipierele sale Cosmina Elena Aaniței și Daniela Mădălina Tănase.