Lucrările de reabilitare și modernizare a străzii Pimen Suceveanul, care face legătura între municipiul Suceava și satul Lisaura din comuna Ipotești, au fost finalizate. Anunțul a fost făcut de către viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, care a precizat că este vorba de o stradă “destul de circulată de cei care locuiesc în satul Lisaura, dar lucrează în municipiul Suceava și vin foarte des aici”.

Noua stradă are o lungime de peste 700 de metri și o lățime de 7 metri, iar în urma lucrărilor de reabilitare și modernizare este prevăzută cu două straturi de asfalt – binder și cel de uzură, precum și un canal de colectare a apei, pe o laterală.

Suprafața carosabilă rezultată este de 4320 mp, fiind turnați 6 cm strat de binder (BADPC 22,4) pe o suprafață de 1350 mp, și 4 cm strat de uzură (BAPC 16) pe o suprafață de 4320 mp, cu o casetă de 1350 mp (balast + piatră spartă) și cu o rigolă de  720 metri liniari.

“Este o lucrare destul de bună, pentru că va scurta timpul necesar celor din Lisaura să vină în municipiul Suceava. Cred că e foarte important ca toate străzile care fac legătura cu municipiul Suceava și sunt ale municipalității să fie reabilitate”, a precizat Lucian Harșovschi, care a adresat un încurajator “Continuăm!” celor care așteaptă lucrări similare și în alte zone ale orașului.