Gruparea de Liga a III-a Bucovina Rădăuți a anunțat marți transferul jucătorilor Bogdan Forizs, fundaș central, în vârstă de 26 de ani, și Florin Chiseliță, fundaș dreapta, în vârstă de 20 de ani, ambii de la Șomuz Fălticeni. De asemenea, la Rădăuți a revenit și mijlocașul de creație Radu Ungurianu, în vârstă de 25 de ani, care a suferit o accidentare gravă la genunchi, în toamna anului trecut, pe când era legitimat la Foresta Suceava.

Toți acești fotbaliști au evoluat, de altfel, în primul meci de pregătire pe care formația antrenată de Florin Cristescu l-a disputat la finalul săptămânii trecute, pe teren propriu, în compania echipei FC Botoșani Under 19. Desfășurată pe o vreme caniculară, partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, cu scorul de 3-2, grație reușitelor semnate de Stoian (2) și Voicu.

Formația rădăuțeană va continua pregătirea în localitate, urmând ca sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, să dispute al doilea meci test din intersezon tot pe stadionul „Municipal”, împotriva divizionarei secunde Poli Iași.

Luni, 26 iulie, lotul Bucovinei va intra pentru o săptămână într-un stagiu de pregătire centralizată, interval de timp în care se vor efectua câte două antrenamente zilnic.

Ediția 2021-2022 a Ligii a III-a va debuta pe 28 august.