Primul meci pe care Foresta trebuia să-l dispute în stagiul de pregătire din Croația, împotriva formației NK Brezice, din Liga a II-a slovenă, a fost anulat la solicitarea grupării sucevene. Partida trebuia să se joace luni, la ora 10.00, numai că „forestierii” au ajuns abia la ora 09.30 la Zagreb, după un drum cu peripeții. Mai exact, programul delegației sucevene a fost dat peste cap de aglomerația din vama sârbo-croată, acolo unde autocarul Forestei a fost nevoit să staționeze nu mai puțin de 17 ore. Partida ar putea fi însă reprogramată în jurul datei de 21 ianuarie, înainte de întoarcerea în România.

În cadrul stagiului de pregătire din Croația, „galben-verzii” își vor stabili cartierul general la Medulin, acolo unde vor participa la cea de-a opta ediție a turneului Arena Cup. „Forestierii” au fost repartizați în grupă cu formațiile NK Sibenik, NK Istra, ambele din prima ligă croată, și OFK Zarkovo, care activează în eșalonul al doilea din Serbia. Din cealaltă grupă vor face parte NK Locomotiva Zagreb (Croația, Liga I), NK Slaven Belupo (Croația, Liga I), FK Iskra (Muntenegru, Liga I) și NK Opatija (Croația, Liga a II-a).

În cadrul programului stabilit de organizatorii Arena Cup, Foresta va juca cu NK Sibenik, pe 12 ianuarie, la ora 14.30, cu NK Istra, pe 15 ianuarie, la ora 11.00 și cu FK Zarkovo, pe 18 ianuarie, la ora 11.00. În funcție de rezultatele înregistrate, gruparea suceveană va mai disputa unu sau două meciuri în faza următoare a competiției.

Calificată matematic în play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a, Foresta va relua campionatul pe data de 12 martie, în deplasare, cu Şomuz Fălticeni.